Saltar al contenido principal

II EDICIÓ GASTROSALUT 3.0

ASTRID BARQUÉ

Astrid Barqué va participar el passat octubre de 2016 al 1er Cicle de Gastrosalut 3.0 amb la conferència “Alimentació esportiva: bàsics per rendir més”. De nou, torna aquest 5 d'octubre a les 18h a Casa Joan Miret per parlar-nos sobre “Trucs per menjar més sa”.

Vols assistir a la seva xerrada? Envia'ns aquest formulari per apuntar-t'hi. 

L’Astrid és diplomada en educació física, llicenciada en ciències de l’esport i titulada en cuina natural i terapèutica. És professora a la Universitat Internacional de Catalunya i ha creat Vitampleni, un projecte empresarial on es dedica a crear contingut d’hàbits saludables per les empreses, fer tallers d’alimentació saludable a l’aula de cuina del seu centre o també de manera itinerant als centres que els hi sol·liciten. A més, fa equip amb nutricionistes  dietistes, coach nutricionals i psiconeuroinmunòlegs del centre Vitampleni per fer assessoraments alimentaris personalitzats per ajudar a les persones a menjar millor i a estar més sanes.

Li agrada autodefinir-se com a “educadora en hàbits alimentaris” perquè creu fermament que la millor manera d’estar més sa és estar informat i l’eina més potent n’és la pedagogia; és per això dedica molt de temps a la divulgació de continguts per diferents vies comunicatives com ràdio, televisió i diferents vídeos, podcasts, articles i publicacions a xarxes socials. És una apassionada dels esports de muntanya i a la natura. És mare de 3 fills i una gran amant de la família.

Descobreix més sobre l'Astrid Barqué a http://vitampleni.cat/