Saltar al contenido principal

EL VERMUTILLO

"Fem El Vermutillo?" és una de les preguntes que més ens agrada escoltar quan arriba el cap de setmana i des de Casa Joan Miret és la invitació que et llancem pel proper 26 de maig. Nosaltres posem la música, el jardí de la Casa Joan Miret, una proposta gastronòmica per fer coixí i una selecció de vermuts i cerveses artesanes perque a ritme de swing i sense presses puguis descobrir-los.

Obrirem les portes de la Casa Joan Miret a les 11h. El trio de Djs Blue Mambo posarà la música i ales 12.45h junt amb TGN Swing començarem el ball social obert a totes i tots. Podràs descobrir (i repetir) els vermuts de El Bandarra, Padró, Myrrah i Lustau i si ets dels que prefereixes la cervesa, hem convidat a Twin Craft Beers (100% TGN) amb les seves cerveses artesanals. 

La gastronomia també tindrà el seu espai, així que si arriba la gana estarem preparats amb una proposta de tapes i platets perfectes per acompanyar aquest matí de "vermutillo" que s'allargarà fins les 15.30h.

L'entrada és lliure així que sobren les raons per quedar amb qui més et vingui de gust i venir el pròxim diumenge 26 a fer "El Vermutillo" amb nosaltres ;)