Saltar al contenido principal

FORUM DE PARES I ADOLESCENTS

FORA DEL SISTEMA ESCOLAR

La realitat social està canviat a un ritme més ràpid del que en ocasions podem assimilar. Les seves conseqüències també es reflexen a l'adolescència. Per això, Centre Excellence i Grup AG Planning hem volgut organitzar la 2a edició del FÒRUM DE PARES I FILLS ADOLESCENTS: FORA DEL SISTEMA ESCOLAR. Es tracta d'un punt de trobada entre pares i mares, adolescents i professionals que treballen amb ells i que pertanyen a àmbits tan diversos com l'educació, la seguretat i l'àmbit social.

El forum comptarà amb les següents ponències:

· La inteligencia emocional como GPS del adolescente Edith Lando, Directora del Centro Excellence, docente, psicoterapeuta i coach experta e gestió del talent i les emocions

· Recursos del Sistema educativo Patricia Tarradellas, Inspectora d'Educació 

· Propuestas y reflexiones para detectar, erradicar y prevenir la violencia en las aulas NACE Asociación No al Acoso Escolar 

· De la expectativa a la realidad Blanca Ferrer, Psicòloga 

· La figura del educador social en los servicios sociales Francisco Castells, Serveis Socials

· BACA El empoderamiento a través de la familia Biker Ferran del Pulgar Gil, Agency Contact de Chapter Catalunya de B.A.C.A. 

· Transtornos de personalidad y conducta Ana Rodriguez, terapeuta

· El dia a dia a la Unitat de l'àrea bàsica policial de Tarragona de Mossos d'Esquadra Francesc Gómez, Agent 

La cita serà el 6 d'abril a partir de les 10h a Casa Joan Miret. En breu podreu consultar el programa al complet en aquesta web i a les nostres xarxes socials.

T'interessa assistir-hi? Envia'ns un correu a info@agplanning.com.