Saltar al contenido principal

CASAMENTS

Us convidem a celebrar un casament de conte al centre de Tarragona. La Casa Joan Miret, construida al 1859, es presenta com un espai exclusiu i amb un encant particular ubicat a la Rambla Nova, un lloc ideal per convertir el vostre dia en un record inoblidable.
 

La casa compta amb diferents sales fidels als seus orígens d’estil romàntic a més d’un jardí idíl·lic perfecte per celebrar-hi aperitius i banquets tant a l’aire lliure com a la carpa ubicada al mateix jardí i amb capacitat per a 160 convidats.

L’àmplia proposta gastronòmica es complementa amb el servei professional i personalitzat de les nostres wedding planners, que us assessoraran en tot allò que necessiteu per a que el vostre casament es converteixi  en un dia màgic. 

 

"We had such a great time Thursday night and we cannot thank you enough for making everything beautiful and perfect! Everyone was blown away by how delicious the food was, so please give our thanks to everyone in the kitchen! And the waitstaff were so lovely and patient with terrible attempts to speak Spanish :), so please thank them as well for us. But none of it would have happened without your magic in coordination, so we want to thank you the most. For helping us through the entire process and creating such a special evening".

HEATHER & TERRY

24 d'agost de 2018