Saltar al contenido principal

CASAMENTS A TARRAGONA

Busqueu un espai de celebració de casaments a Tarragona?

Us convidem a celebrar un casament de conte al centre de Tarragona. La Casa Joan Miret, construida al 1859, es presenta com un espai exclusiu i amb un encant particular ubicat a la Rambla Nova, un lloc ideal per convertir el vostre dia en un record inoblidable.
 

La casa compta amb diferents sales fidels als seus orígens d’estil romàntic a més d’un jardí idíl·lic perfecte per celebrar-hi aperitius i banquets tant a l’aire lliure com a la carpa ubicada al mateix jardí i amb capacitat per a 160 convidats.

L’àmplia proposta gastronòmica es complementa amb el servei professional i personalitzat de les nostres wedding planners, que us assessoraran en tot allò que necessiteu per a que el vostre casament es converteixi  en un dia màgic. 
 

CASAMENTS A TARRAGONA

La Casa Joan Miret, construida l’any 1859, és un espai íntim, exclusiu i amb un encant particular ideal per a la celebració de bodes a Tarragona i ubicat en ple centre de la ciutat, la Rambla Nova.

Un espai adaptable

L’interior de la casa senyorial disposa de quatre sales fidels als seus orígens d’estil romàntic i cadascuna té diversos tipus de capacitat: Sala Josefa Guardiola, Sala Joan Miret, Sala Teresa Foraster i Sala Cornelio Farines.

A més, compta amb un jardí idíl·lic idoni per a celebrar-hi aperitius i banquets, tant a l’aire lliure com a coberta al mateix jardí, i amb una capacitat per a 160 convidats/des.

Cuina pròpia a l’espai

Si cerqueu restaurants casaments a Tarragona heu de saber que l’espai té cuina pròpia des d’on s’elabora la gastronomia ajustada a qualsevol paladar. L’estil de cuina del nostre equip es basa en les últimes tendències gastronòmiques combinant la cuina tradicional amb l’avantguarda del sector. 

Personalitzem el teu casament

Decorem i condicionem l’indret de la festa totalment al teu gust. A més, tenim servei de decoració artesanal.

El servei professional i personalitzat de les nostres wedding planners us assessorarà en tot allò que necessiteu.

Possibilitat de fer la cerimònia

Les parelles que ho desitgin podreu celebrar la cerimònia civil a la Casa Joan Miret. L’equip d’AG Planning, gestor d’altres espais singulars com el Castell de Tamarit, es farà càrrec per a què el vostre casament es converteixi en un dia màgic.

Complements del casament

Donem molta importància a cada detall, per aquesta raó oferim l’opció de contractar tots els tipus d’estils de música, tant en directe com en format discjòquei, i espectacles a mida.

Una alternativa per a fer encara més original la festa és complementant-ho amb un toc dolç a través del servei candy bar o bé la nostra barra personalitzada.

Si no disposeu de fotògraf o d’un professional especialitzat a realitzar enregistraments de vídeo també us en podem aconsellar, així com del servei de photocall.

Allotjament al costat de la celebració

Si heu d’allotjar els vostres convidats i convidades ho podreu fer ben a la vora de la vostra celebració. El nostre equip us podrà ajudar en tot moment a gestionar-ne les reserves.

Estarem encantats d’ajudar-te a través del nostre formulari de contacte.