Saltar al contenido principal

2a EDICIÓ DE GASTROSALUT 3.0

ASTRID BARQUÉ, XEVI VERDAGUER I JOSEP PÀMIES

Gairebé 500 persones van poder gaudir del  2on cicle de Gastrosalut 3.0 en el que l’alimentació i la salut van ser els protagonistes.

A l’Astrid Barqué li agrada autodefinir-se com a “educadora en hàbits alimentaris” perque creu fermament que la millor manera d’estar més sa és estar informat. Va ser l’encarregada d’inaugurar la segona Edició de Gastrosalut  el dia 5 d'octubre parlant-nos sobre “Trucs per menjar més sa”.

El 18 d’octubre Xevi Verdaguer va tornar a Casa Joan Miret per presentar-nos la conferència “Transforma la teva salut” en la que va parlar-nos sobre la vinculació entre l’alimentació i la nostra salut.

Josep Pàmies (horticultor, activista i impulsor del moviment “La dolça revolució”) va visitar la Casa Joan Miret el 26 d’octubre per tancar aquesta segona edició de Gastrosalut 3.0. Va destacar la importància de l’ús de les plantes amb finalitats medicinals sota el paraigües de la conferència titulada “Dialogant amb Josep Pàmies sobre alimentació i salut, plantes medicinals i teràpies naturals de baix cost”.