Saltar al contenido principal

Èxit de públic a la primera ponència de les I Jornades d'Empoderament Sexual Femení

Aquest passat dimecres, 26 de febrer, vam celebrar a la Casa Joan Miret la primera ponència de les I Jornades d'Empoderament Sexual Femení. El tret de sortida el va donar la Nerea Ortega, Diplomada en Treball Social, Educació Social i sexòloga. Ortega ens va parlar sobre el plaer sexual femení i un centenar d'assistents no es van voler perdre aquesta estrena. 

 

Explica'ns breument el contingut de la teva ponència.

La meva ponència va sobre el plaer sexual femení i parlo de tot el que engloba aquest concepte.
Té molt a veure amb pràctiques sexuals, com coneixem el nostre cos, en com ens estimem i què sabem de tot això.

 

Què et sembla la iniciativa de dur a terme aquest tipus de jornades a Tarragona?

Són molt necessàries, la veritat és que se'n fan ben poques i no és força fàcil trobar iniciatives d'aquest àmbit, sobretot a nivell sexual, i de la sexualitat femenina ni molt menys. Espero que se'n facin moltes més perquè és molt necessari.

 

Coneixies la Casa Joan Miret? Quines són les teves impressions de l'espai?


La veritat és que és la primera vegada que vinc i és un espai espectacular, un entorn increïble per poder fer coses com aquestes i segurament moltes celebracions i esdeveniments més.

 

 

Alguns dels titulars que ens va deixar la Nerea Ortega durant la ponència:


"La pell és l'òrgan més gran del cos i el que acumula més terminacions nervioses. Té una infinitat de possibilitats que no ens han explicat mai"


"Durant la nostra vida molt poca gent hem rebut informació del nostre entorn més proper sobre educació sexual"


"Com reconèixer el nostre mapa erogen? Tocar-se és un concepte que acostuma a ser un concepte masculinitzat, no hi ha edat per fer-ho, és natural descobrir el cos d'una manera"


"La comunicació és la clau del sexe oral"

 

 

Algunes reaccions a les xarxes socials:

 

 

Us recordem que la setmana vinent, el dimecres 4 de març, tindrem l'honor d'acollir la xerrada que oferirà Elma Roura: "Claves para el empoderamiento". Us animem a compartir-ho a les xarxes socials a través de l'etiqueta #EmpoderamentSexualFemení.