Saltar al contenido principal

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ

Inauguració de l’exposició Al Descobert de David Callau

El maridatge artístic entre David Callau i el Grup Ag Planning va ser el punt de partida de la inauguració de l’exposició Al Descobert de l’artista cambrilenc l’1 de desembre de 2016 a la Casa Joan Miret.

Més de 160 convidats van assistir a l’esdeveniment i van poder descobrir les obres que formen part de l’exposició que segons va explicar Callau “relata històries de contes i dècades passades reinventades per mi en el dia d’avui”. Durant la nit, els assistents també van disfrutar de la premiere del documental que comparteix títol amb l’exposició i que narra tot el procès creatiu de l’obra.

L’art va ser el protagonista en les seves diverses manifestacions i la vetllada va estar acompanyada per varis estils musicals que van combinar peces d’autors clàssics amb una sessió de música electrónica.

L’exposició Al Descobert s’exhibeix fins a mitjans de gener i finalitzarà amb un últim cap de setmana de jornades de portes obertes que tindrà lloc del 13 al 15 de gener de 2017. Part de les obres exposades poden ser adquirides i els interessats poden contactar directament amb l’artista a través del seu web www.davidcallaugene.com.

Fotografies de Daniil Parniouk