Saltar al contenido principal

La Casa Joan Miret acollirà les I Jornades d'Empoderament Sexual Femení

El proper 26 de febrer, la Casa Joan Miret (Rambla Nova, 36) estrena les I Jornades d’Empoderament Sexual Femení que per primer cop es duran a terme a la ciutat de Tarragona. AG Planning, dedicada a l’organització integral de qualsevol tipus d’esdeveniments i a la gestió d’espais singulars, és l’organitzador d’aquestes jornades.

El programa de les ponències està format per professionals vinculades al món de la salut sexual com Elma Roura, Nerea Ortega o Verónica García, que tractaran temes tan diversos com són el plaer sexual femení, les claus de l’empoderament o la sexualitat conscient i l’autoestima. Les jornades es complementaran amb una taula rodona on es debatrà sobre els mites més comuns de la sexualitat.

Les jornades es dirigeixen a totes aquelles persones que vulguin conèixer més sobre la sexualitat i aquells aspectes que juguen un paper important en la sexualitat femenina i que poques vegades s’expressen o es transmeten obertament. El preu d’inscripció de cada ponència té un cost de 6 euros i també hi ha un preu especial que inclou les quatre ponències per 20 euros. Els interessats o interessades poden consultar tota la informació i inscripcions al web o al telèfon 977 212 971.