Saltar al contenido principal

“Sí,vull!” punt de trobada de nuvis i professionals

Grup Ag Planning

Els nervis, la il·lusió i els dubtes també formen part de la preparació d’una boda.  On anem de viatge de lluna de mel? Què he de tenir en compte a l’hora d’escollir el reportatge del meu casament? Quins són els consells per sobreviure a la preparació del gran dia?

Keep calm! A Ag Planning el dia 5 de març de 2017 vam reunir a grans professionals vinculats al món dels casaments a Casa Joan Miret per a que aconsellessin i donessin resposta a totes aquelles preguntes que els futurs nuvis tenien.

Les wedding planners del Grup Ag Planning van donar la benvinguda als convidats amb una xerrada enfocada a com gestionar l’organització del casament. El fotògraf Carlos Sardà juntament amb el videògraf Sergio Bakker van explicar tots els secrets relacionats amb el reportatge de noces. L’estilista gironina Anna Rosillo i la perruqueria Anade van ser les encarregades dels aspectes relacionats amb la bellesa i, Art Floral Vallribera, va mostrar totes les possibilitats de les flors aplicades al casament. 

La preparació de la lluna de mel també va tenir el seu espai amb Worldjet Viatges i  Mai Tai presentà als assistents les últimes tendències en cocteleria. El jardí de la Casa Joan Miret va ser l’escenari de la xerrada de protocol a càrrec d’Adrià Solé i durant la pausa, els convidats van gaudir d’una exhibició de ball de l’escola Nou Ritme i de la zona d’expositors amb stands de Rental Mode, la Duquesa Cupcake i el Taller de Nacar.

Així finalitzava el primer “Sí, Vull!” a Casa Joan Miret i del qual ja estem preparant la propera edició…