Aquest estiu, el jardí de la Casa Joan Miret, un indret versàtil que acull tot tipus d'esdeveniments, situat al bell mig de la Rambla Nova de Tarragona, es reinventa i es transforma de forma única i exclusiva en un dels restaurants amb encant a Tarragona. Els comensals tindran l'oportunitat de poder degustar la seva gastronomia a través de la proposta 'Sopars a la fresca'.
L'espai de la Casa Joan Miret disposa de cuina pròpia i d’un jardí on durant les nits d’aquest mes de juliol, divendres i dissabtes, s'hi oferirà un menú de tapes elaborades per gaudir amb el paladar dels vespres a l’aire lliure.
Aquesta proposta gastronòmica s'ha creat seguint la línia culinària del xef executiu d'
Ag Planning, Jordi Boronat, i el seu equip de professionals. La fusió de la cuina tradicional amb les últimes tendències en gastronomia en són protagonistes.
L’espai ha pres totes les mesures de seguretat i prevenció tenint en compte la normativa sanitària actual.

