Saltar al contenido principal

BRIDAL DAY by REBECA TORRES

La Bridal Beauty by Rebeca Torres arriba a Casa Joan Miret

Va arribar el març i, amb ell, l'inici de la temporada de casaments. Nervis, il·lusió, dubtes...Per això, de la mà de Rebeca Torres vam convidar a núvies i acompanyants a la Bridal Beauty organitzada el 15 de març a Casa Joan Miret per descobrir les últimes tendències per la temporada 2019.

Art Floral Vallribera va decorar el nostre jardí i la Duquesa Cupcake va endolçar la tarda. Actuaren en directe Astrid Torrente al violí i Bruno Lombardi al saxo. Dj Parra, Dj JL Disco i Alex Dj van sonoritzar l'esdeveniment. Rebeca Torres ens va parlar sobre les últimes tendències en maquillatge i perruqueria nupcial i ens va explicar com son les situacions que es donen prèviament al casament i com gestionar-les o prevenir-les per a que tot sigui perfecte. Josh Herr va vestir a les models que, a més, van portar les precioses joies de l'Encast. Sergio BAkker va filmar l'esdeveniment i Pixel Moreno es va ocupar de fotografiar i de que ens poguessim endur un record gràcies al Pixel Matón. L'esdeveniment va comptar també amb la gastronomia d'AG Planning i Sora Sushi.

Finalitzada la Bridal Beauty, estem convencudes de que les nostres núvies ja estan una mica més preparades pel gran dia!