Saltar al contenido principal

CICLE DE CONFERÈNCIES GASTROSALUT 3.0

Nutrició, esport i salut

Des de la Casa Joan Miret vam presentar el primer cicle de conferències GASTROSALUT 3.0, un punt de retrobada, en el qual, es va parlar de nutrició, esport i salut. Per això, vam reunir a tres professionals referents en aquest sector:

20 d’Abril Yolanda Anfrons

“I si no li dono per esmorzar/berenar galetes, què li dono? ” 

Yolanda Anfrons és tècnica superior en dietètica i autora del blog Con S de Salud http://www.conesedesalud.com. En la seva conferència, ens proposà alternatives saludables per l’alimentació dels nostres fills.

27 d’Abril Xevi Verdaguer

“Salut emocional: claus del segon cervell i alimentació”

Xevi Verdaguer es fisioterapeuta, psiconeuroinmunòleg i microinmunòleg. Ha participat en el programa “El Mur” emès per TV3. La seva visió holística sobre la salut humana,l’ha convertit en  un professional de primer nivell i la seva consulta es presenta com una alternativa a la medicina convencional. Durant l’esdeveniment, vam comptar amb la presència de Kombutxa Drinks com a col.laboradors.

http://www.xeviverdaguer.com/

4 de Maig Astrid Barqué

“Alimentació esportiva: bàsic per rendir més”

Astrid Barqué, és una apassionada del esport i amant de la cuina saludable.

Llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport i titulada en cuina naturista realitza tallers i conferències vinculades al món de l’esport i la nutrició.

https://astridbarque.com/

300 persones van assistir a aquesta primera edició que va finalitzar el 4 de maig i per la que ja podem confirmar una segona edició que comptarà de nou amb la presencia d’en Xevi Verdaguer el pròxim 19 d’octubre.

Si voleu assistir-hi podeu realitzar la vostra inscripció dins l’apartat Agenda d’aquesta mateixa web.