Utilitzem cookies pròpies i/o de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris de la nostra web. Més informació.
Des de la Casa Joan Miret vam presentar el primer cicle de conferències GASTROSALUT 3.0, un punt de retrobada, en el qual, es va parlar de nutrició, esport i salut. Per això, vam reunir a tres professionals referents en aquest sector:
“I si no li dono per esmorzar/berenar galetes, què li dono? ”
Yolanda Anfrons és tècnica superior en dietètica i autora del blog Con S de Salud http://www.conesedesalud.com. En la seva conferència, ens proposà alternatives saludables per l’alimentació dels nostres fills.
“Salut emocional: claus del segon cervell i alimentació”
Xevi Verdaguer es fisioterapeuta, psiconeuroinmunòleg i microinmunòleg. Ha participat en el programa “El Mur” emès per TV3. La seva visió holística sobre la salut humana,l’ha convertit en un professional de primer nivell i la seva consulta es presenta com una alternativa a la medicina convencional. Durant l’esdeveniment, vam comptar amb la presència de Kombutxa Drinks com a col.laboradors.
“Alimentació esportiva: bàsic per rendir més”
Astrid Barqué, és una apassionada del esport i amant de la cuina saludable.
Llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport i titulada en cuina naturista realitza tallers i conferències vinculades al món de l’esport i la nutrició.
300 persones van assistir a aquesta primera edició que va finalitzar el 4 de maig i per la que ja podem confirmar una segona edició que comptarà de nou amb la presencia d’en Xevi Verdaguer el pròxim 19 d’octubre.
Si voleu assistir-hi podeu realitzar la vostra inscripció dins l’apartat Agenda d’aquesta mateixa web.