Saltar al contenido principal

Desfilada de moda Antonia Pinilla & AG Planning

El 18 de novembre la primavera i la tardor es van trobar a la Casa Joan Miret. Les botigues de moda Antonia Pinilla (Núvia), C10 Tarragona (adult) i C10 Kids & Juniors (infantil i juvenil) i el Grup AG Planning van realitzar la 3a  edició desfilada de moda que organitzen conjuntament.

A les 12h, el jardí de la Casa Joan Miret es convertia en un bosc de tardor en el que van desfilar més de 30 models per mostrar les darreres novetats de la propera temporada. La moda teenager, de comunió i arres va venir de la mà de les firmes Magnífica Lulú i Hortensia Maeso, referents en el seu sector. Els teixits vaporosos i uns dissenys de conte van ser el denominador comú de la col·lecció per núvia de les marques Novias Aire Barcelona i Sant Patrick (Pronovias). La sorpresa de la desfilada va arribar de la mà d’Antonia Pinilla, amb la presentació de la seva  primera col·lecció de vestits de núvia.

La pluja no va aconseguir aturar la desfilada, que es va traslladar a la carpa coberta ubicada al mateix jardí. Tenint en compte l’alta demanda per part del públic, l’organització va programar un segon passi  a les 13h.

En total, prop de 250 persones van poder gaudir d’un esdeveniment que ja s’ha consolidat com un referent dins el calendari d’activitats anual de la Casa Joan Miret. Ana Ibars, directora del Grup AG Planning va explicar que: “creiem que la creació de sinergies entre sectors que es complementen suposa una oportunitat per ambdues parts. L’iniciativa d’organitzar una desfilada a la Casa Joan Miret va nèixer de la unió de dos aspectes claus en la preparació de qualsevol casament o  comunió com són el vestit i l’espai on celebrar el banquet”.