Saltar al contenido principal

Èxit de “El Vermutillo” a Casa Joan Miret amb més de 500 assistents

Aquest passat diumenge vam obrir les portes de la Casa Joan Miret a la ciutat per l’esdeveniment “El Vermutillo”. La música i la gastronomia van ser les protagonistes juntament amb una selecció de vermuts i cerveses artesanals.

Des de les 11h del matí fins les 15:30h de la tarda, el trio de Djs Blue Mambo va posar el ritme al jardí de la Casa Joan Miret, on més de 500 assistents van poder tastar els vermuts de El Bandarra, Padró, Myrrah i Lustau. També vam comptar amb les cerveses artesanes 100% tarragonines Twin Craft Beer, tot acompanyat d’una proposta de tapes i platets realitzats per l’equip gastronòmic de la Casa Joan Miret.

L’Associació Tgn Swing va engegar el ball social prop de la una del migdia on professors i alumnes van animar als assistents a unir-se a la seva exhibició.

A més de sumar-se a aquest matí de vermut, els participants també van poder visitar les instal·lacions de la Casa Joan Miret amb total llibertat, oferint així una nova oportunitat de conèixer l’edifici per dins i descobrir aquest espai emblemàtic de Tarragona.

Així doncs, aquesta primera edició de “El Vermutillo” va tenir una gran acollida per part de la ciutat i es va convertir en una manera diferent de passar el matí de diumenge. Aquest esdeveniment se suma a l’agenda d’activitats que oferim a la Casa Joan Miret durant tot l’any i que acull propostes tan diverses com cicles de conferències, desfilades de moda o accions solidàries entre d’altres.