Saltar al contenido principal

II SOPAR CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

LA AECC I AG PLANNING IMPULSORS DE L'ESDEVENIMENT

Per segon any consecutiu, la Delegació de Tarragona de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i el Grup AG Planning van sumar esforços i il·lusió per organitzar la II edició del Sopar Solidari Contra el Càncer de Mama.

Prop de 80 convidades i convidats van assistir al sopar que va tenir lloc a la carpa ubicada al jardí de la Casa Joan Miret. Ana Vilallonga, presidenta de l’AECC a Tarragona i Ana Ibars, directora del Grup AG Planning,  van ser les encarregades de donar la benvinguda als assistents i donar pas a la Dra. Cèlia Vives la qual va oferir la conferència titulada “Fertilitat i Càncer de Mama”.

La vetllada també va comptar amb la solidaritat de joieria Rabat, joieria Cunillan, els artistes David Callau i Josep Cebrián, caves Monferran, exclusives Sardà, Farmàcia Central i la botiga C10 que van col·laborar aportant diversos obsequis que es van sortejar durant la rifa solidària que va tenir lloc al finalitzar el sopar. La recaptació final va ser de 1260€, destinats íntegrament a l’AECC.