Saltar al contenido principal

Verónica Garcia: "Moltes vegades ens mirem al mirall però no ens veiem"

Autoestima, creences, plaer, joguines eròtiques... Aquest va ser el contingut de la tercera ponència de les "I Jornades d'Empoderament Femení Sexual", amb Verónica Garcia. Garcia és experta en sexualitat i risoteràpia. Ha col·laborat i ha fet diferents conferències  i tallers relacionats amb l'autoestima i la sexualitat femenina i ha fet de voluntària amb Creu Roja realitzant xerrades d'educació sexual a adolescents i tallers sobre com parlar amb els fills sobre sexualitat.

 


Les jornades clouran el proper dimecres, 18 de març, a les 19 h, amb una taula rodona que porta per títol "Desmuntant els mites més comuns de la sexualitat", a càrrec de diverses professionals:


Blanca Solé: Fisioterapeuta experta en el sòl pelvià a TAUSalut de Tarragona on també imparteix classes de pre i postpart.
Viviana Amazoninha: Dona cíclica, al servei de la comunitat com a educadora social amb dones en procés de desempresonització, i d'ofici en creixement i apoderament personal com a terapeuta menstrual.
Judith Sangüesa: Treballadora social amb estudis en violències masclistes i criminologia. Membre del colectiu femenista Fridas.
Rosana Andreu: Bibliotecària, narradora i apassionada de les xarxes socials. 


En aquest acte debatrem sobre els mites més habituals en relació a la sexualitat. Les inscripcions estan obertes aquí.